Tanuld meg Velünk a számlakövetés titkait!

Tanulj velünk és kövesd a profi tradereket élőben!

9/19/2011

Az első lépés

DEMÓ számla nyitása
Cikksorozatunkat szeretnénk a legelején kezdeni. Fontos lenne, hogy ezt a lépést azonnal tegyétek meg, követve utasításaimat, hogy a jövőben ne a levegőben lógjanak az írásaink és a tanácsaink, hanem párhuzamosan követhetőek legyenek Számotokra is! Tanácsolom, hogy az alábbi linken nyissátok meg első demó számlátokat és kezdjük meg együtt a kereskedést! A folyamat semmilyen tőzsdei tudást nem igényel, rendkívül egyszerű és gyors!



Lássuk mi a teendő:
A linkre kattintva megérkezünk a Zulutrade honlapjára. Nem kell megijedni a hirtelen elénk táruló adathalmaztól, minden fül és menüpont bemutatásra fog kerülni és értelmet nyer a közeljövőben! Most azonban koncentráljunk a számlanyitásra!
Kattintsunk a felső menüsor második fülére „SZÁMLANYITÁS”, majd a „Szerezzen ingyenes DEMÓ számla fülre”! Ekkor egy egyszerű adatlapra jutunk, melyet nyugodtan kitölthetünk semmiféle adathalászatról nincsen szó, megadott adatainkat bizalmasan kezelik és a levelesládánkat sem fogják teleszemetelni…
Személyes Adatok
Az „Email Cím”, „Teljes Név”, „Telefonszám”, „Ország” mezőket értelem szerűen töltsük ki!
Számlaadatok
Amennyiben már most tisztában vagytok a befektetni kívánt tőkével javaslom annak a valutának a kiválasztását és a pénzösszegnek a használatát. A tőkeáttétel beállításhoz pedig 200:1-hez arányt ajánlok. (Erre azért van szükség, hogy a rendelkezésünkre álló befektetett tőkénél nagyobb ügyletekre köthessünk megbízást, ezzel növelve a lehetséges nyereséget és sajnos a veszteséget is. Ez mindenképp szükséges és megfontolt kereskedés esetén az első fog érvényesülni. :-) )
A számlaméretezés ARANYSZABÁLYA, hogy mindig akkora összeget kockáztassunk csak, amelynek esetleges elvesztése számunkra elfogadható.
Javasolt kezdő számla 500 USD, 200:1 tőkeáttéttel. Praktikus kicsiben megtanulni az alapokat és a későbbiekben nagyobb méreten kereskedni!
Majd az ellenőrző szöveg megadása után egy aktivációs e-mailben megerősítjük regisztrációnkat. Ezzel el is készültünk Demó számlánkkal és kezdődhet is a gyakorlás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése